Bilgi İnternet Muhabbet Eğlence Sohbet Geyik Aradiginiz Her Sey Bu Sitede
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilgi İnternet Muhabbet Eğlence Sohbet Geyik Aradiginiz Her Sey Bu Sitede

Paylaşımda Son Nokta...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız) :) :)

2 posters
YazarMesaj
BILAL_518
Acemi
Acemi
BILAL_518

Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız)   :) :) Empty
MesajKonu: Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız) :) :)   Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız)   :) :) Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 8:00 pm

sunny
Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyuhapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Beşiktaşlı, "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.Uyanık Fenerbahçeli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz.Sıra Galatasaraylıya gelince Kral, "Bak galatasaraylı sana acıdım. Bu yıl ligde
durumunuz kötü, teknik direktörlerden çok çektiniz ... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Galatasaraylı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes
şaşkına döner.Kral Hazretleri, "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...Galatasaraylı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerli'yi sırtıma bağlayın!"
Very Happy Very Happy Laughing lol!
(alıntıdır)
Arif
Moderator
Moderator
Arif

Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız)   :) :) Empty
MesajKonu: :(   Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız)   :) :) Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 3:06 pm

bune la. byle ben senı bi baglarım sırtıma Very Happy Very Happy Very Happy

king king king king king king

Uyanık Galatasaraylı (kopacaksınız) :) :)
1 sayfadaki 1 sayfası