Bilgi İnternet Muhabbet Eğlence Sohbet Geyik Aradiginiz Her Sey Bu Sitede
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilgi İnternet Muhabbet Eğlence Sohbet Geyik Aradiginiz Her Sey Bu Sitede

Paylaşımda Son Nokta...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Damar Sözler ;)

YazarMesaj
Nacax
Admin
Admin
Nacax

Damar Sözler ;) Empty
MesajKonu: Damar Sözler ;)   Damar Sözler ;) Icon_minitimeÇarş. Mart 05, 2008 5:04 pm

Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.

» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

» Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..

» Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..

» Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..

» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

» DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a Kapı*** BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

Damar Sözler ;) 35555018031lg2
https://online.forumotion.co.uk

Damar Sözler ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-